cangulinistanbul.reismee.nl

Dit keer te lui om een titel te verzinnen

Op dit moment zit Cangül vast op de bank omdat ze net het hele huis heeft schoongemaakt, waaronder dus ook gedweild. Kan geen kant op, dus dacht ik laat ik mijn wekelijks verhaaltje maar schrijven. Eerlijk gezegd deze week niet veel bijzonders. Behalve dat ik me vandaag ziek genoeg voelde om niet naar school te gaan. Vannacht had ik hoofdpijn van de griep en van mijn rotkussen. (Wat je eigenlijk geen kussen kan noemen, maar goed). Plus de linkerhelft van mijn gezicht zat vol snot. En of dat nog niet genoeg was! Voelde ik ook de veren van mijn matras, wat eigenlijk te bejaard is om nog fatsoenslijk te functioneren. Wat heb ik toch een zwaaar leven. Haha nee hoor JOKE. Mag niet klagen, doe ik ook niet. Vertel alleen maar de feiten van vannacht, plus dat ik me daarom vanochtend maar ziek heb gemeld. Daarna wat pilletjes genomen en tot twee uur uitgeslapen, vervolgens in joggingbroek-outfit naar buiten gegaan om ontbijt en een fatsoenlijk kussen te scoren. En GELUKT. Daarna kreeg ik de schoonmaak-ingeving en heb ik het hele huis grondig schoongemaakt. Gevolg: zit nu opgesloten op de bank dit verhaaltje te schrijven.Maar laat ik wat leuke dingen vertellen! We hebben voor directingclass ondertussen onze tweede film gefilmd en gemonteerd. Hij super geworden! Dit keer was ik één van de directors en editors in het team. Maandag komt onze film op youtube! So stay tunneeddd. Verder heb ik deze week bijna elke dag buiten gegeten bedenk ik me net. Ooohh ernstig! Maar ja het is zo handig. En neee, niet alleen maar ongezond en vet. Hier heb je naast restaurants ook veel ‘lokantas’ waar ze ‘home-made meals verkopen’. Zoals bruine bonen met rijst of salades enzovoort. En goedkoop! Heb deze week wel een keer tonijnsalade gemaakt voor avondeten bedenk ik met net. Nou, valt nog mee.Gister was het woensdag en was mijn vrije dag. Ik heb samen met Chris, Sara en Julide een sight-seeing dag gehad in Sultanahmet. Erg gezellig. Eerst thee gedronken, vervolgens museum bezocht en avond gegeten bij de puddingshop. Puddingshop? Ja puddingshop, alleen verkopen ze daar geen pudding en is het ook een soort restaurant/lokanta. Het restaurant heeft deze naam gekregen door hippies in de jaren 60. Het was een verzamelplek voor hippies vanuit verschillende landen, die vanaf daar doorreisde naar India. Apart niet? Terwijl het restaurant/lokanta hartstikke Turks is natuurlijk, wel leuk! :D Aan de muren hebben ze zelfs foto’s opgehangen van die tijd. Na dit interessante etentje zijn we richting Taksim gegaan en heb ik een jas gekocht! Een hele mooie wauwie-camel-kleur-detective-jas-met-grote-knopen. Dus was happy :D.En vandaaaaag is het 8 maart en international Womans-day! Vanavond zou ik met de meiden eigenlijk naar een party gegaan in teken van The independent Woman, maar moet maar ff kijken of wat wel zo slim is. Rationeel gezien (zou me moeder zeggen) niet doen! Haha. Waar ze natuurlijk hartstikke gelijk in heeft. Maar het is natuurlijk hartstikke leuk en voel me nu eigenlijk best wel goed na al die pillen. Dus het is misschien toch nog het overwegen waard om wel te gaan. Maar ik zie het wel. :D Nou guys, verder heb ik eigenlijk niet veel meer te vertellen, behalve dat de grond bijna droog is en ik bijna wee mag lopen. Jeeej!p.s Foto’s komen erraan! :DLiefs en dikke Kus!

Estrellita

Heee cangiee! ik lees elke x je verhalen, erg leuk! jij hebt het zo te lezen ook wel erg naar je zin he?! hoe gaat het verder? Binnenkort weer ff skypen!! Ik vermaak me hier ook prima! Ben laatst bij een marrokaanse teteria gweest en heb ik waterpijp gerookt haha was echt lache! Nou tot spreeks! Liefsss! xxx